Ibiza

, Ed
17-4-2017, 13:37 uur

Op zoek naar goed hotel op wandelafstand ( of bereikbaar met o.a. openbaar vervoer ) van een naaktstrand of hotel met voorzieningen ( bv dakterras ) voor naturisten op Ibiza.

reageer op dit bericht in het forum

Re: Ibiza

, Jacob
6-5-2017, 19:37 uur

We hebben ook gezocht naar een leuk hotel dicht bij een naaktstrand. Helaas, dat hebben we niet gevonden.
Daarom maar een lux hotel geboekt aan Playa d'en Bossa.
Tien minuten van Playa Es Cavallet, ze schrijven het naaktstrand van Ibiza.

Maar zoals ik gelezen heb, mag je op alle stranden van Ibiza bloot zijn. Als je er dan tegen kunt dat er ook geklede strandgangers zijn, is er niets aan de hand.

geniet ervan

reageer op dit bericht in het forum

Re: Ibiza

, Ibiza life....
6-5-2017, 23:06 uur

Wij zaten laatst in hacienda El canto del Rio op 10 min loopafstand van Platja de s'Aigua Blanca. (Mooiste naaktstrand van ibiza naar mijn mening en hebben ze allemaal gezien) Als je het appartement alcazar boekt heb je je eigen privé zonneterras zonder enige inkijk en de hele dag in de zon. Heerlijk rustig. Op es cavellet is t zien en gezien worden en gore cruisende homo's, niet mijn ding, geen heel bijzonder strand, Noordzee kust is mooier. Veel plezier, ik hoop dat iemand iets met deze tips kan.

reageer op dit bericht in het forum

Re: Ibiza

, grootend
26-10-2017, 15:52 uur

Zijn er ook gore cruisende hetero's? Wat een opmerking....

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar grootend

Re: Ibiza

, Jacob
8-5-2017, 20:02 uur

Wij zijn nog nooit op vakantie geweest op Ibiza. Ik hoop dat je ongelijk hebt betreffende Es Cavallet, Ibiza life, ondanks dat je naam aangeeft dat je het toch zou moeten weten.
Ik dacht dat op Es Cavallat veel bekendheden komen. Maar als er alleen gore cruisende personen komen, zullen we er niet lang zijn.

Maar we hebben een auto gehuurd en kunnen ook naar andere stranden rijden.
Welke stranden beveel je ons aan ?

Klopt het dat je op alle stranden bloot mag ?
En dat bloot en textiel overal samen ( kunnen ) gaan.
Of ben je dan een eenling als je bloot op het strand bent.

Playa d'en Bossa;
Is dat een vrij strand voor naakten en niet naakten ?

Ik hoop dat we positief verrast gaan worden.

reageer op dit bericht in het forum

Re: Ibiza

, Ibiza life....
10-5-2017, 9:23 uur

Ibiza is heel wisselend betreffende naakt, ja je kan/mag overal naakt gaan liggen eigenlijk. Niemand zal je erop aanspreken, maar probeer een beetje het gezond verstand te gebruiken. Naakt een strandtent inlopen ofzo is nou niet direct echt normaal. Een baai met hotels rondom en klein strand wat erg druk is en iedereen is gekleed. Tsja.. doe het gewoon niet. Lig je iets buiten de drukte dan is het voor niemand een probleem. De politie zal je niet gaan bekeuren oid.

Nou niet alleen hoor cruisers hoor, maar de meerderheid wel. De duinen erachter zijn erg populair. Playa d'en Bossa vinden wij te druk en te ongemakkelijk met de grote hoeveelheid dronken mensen en de vele toeristen en de hoge hotelflats erachter. Wij krijgen er geen trek je kleren uit gevoel en ontspan. Voor beide stranden geld, wil je daar naar een strandtent neem een goed gevulde beurs mee.

Elk strand op Ibiza heeft zijn eigen charme. De 2 die jij noemde zijn voor Nederlanders niet heel spannend. Juist de kleinere strandjes tussen de rotsen zijn bijzonder.

Geniet van het rondrijden met de auto, deze brengt je bij de mooiste stranden. Wil je echt in een kleine rustige baai heerlijk naakt van de zon genieten. Zoek op Google maps even op Chiringuito Cala Escondida dit is een strandtentje in een hele kleine baai vlak naast een grote parkeerplaats. (onderdeel van Platja de Comte waar de massa heen gaat) en daar kan je heerlijk rustig genieten op t zand in de zon uit de wind. Geniet 's avonds bij Sunset Ashram van de ondergaande zon.

Het is geen strand maar een erg mooie rotsenformatie waar je ook veel naakte mensen zult aantreffen, dat is Punta Galera (google it). Beelden zeggen meer dan woorden. Als je mazzel hebt zijn er locals/hippies die zelf cocktails e.d. voor je mixen tegen een kleine vergoeding. Er is alleen geen peil op te trekken wanneer die er zijn.

Benirras wordt ook vaak aangeraden maar dit is een kiezelstrand, hier moet je echt spanjaard voor zijn om hiervan te genieten. Een drukker maar wel gezellig strand met altijd een goede sfeer. 's avonds wordt er nog weleens getrommeld, zorg ervoor dat je dan weggaat want dan komen er toeristenbussen naar t strand met mensen die allemaal foto's gaan maken van een stel trommelaars met het liefst jou naakt erbij op. Meestal Engelse toeristen uit Sant Antoni zijn. Blijf bij die stad uit de buurt, zonde van je tijd.

Veel plezier en geniet ervan! Ibiza moet je zelf ontdekken (met de auto)

Betreffende je bekendheden trouwens, die komen er zekers. Veel zelfs. Die zitten bij El Chiringuito Es Cavallet maar de meesten zullen amper een stap in het zand zetten. Voor deze strandtent is het trouwens wel een leuk normaal strand hoor. es cavallet is nogal uitgestrekt. Je kan hier inderdaad wel lekker naakt zonnen maar ga er niet naakt ff een strandwandeling naar de zuidpunt maken en weer terug. Daar wordt je ongelukkig van.

Jullie zullen zekers positief verrast worden. Het eiland is niet te vergelijken met de andere Spaanse toeristenoorden/eilanden.

reageer op dit bericht in het forum

Re: Ibiza

, Ed
16-5-2017, 18:02 uur

Hartelijk dank voor de info. We hebben ondertussen suite Alcázar geboekt en zien uit naar een rustige vakantie.

reageer op dit bericht in het forum

Re: Ibiza

, Jacob
21-5-2017, 22:22 uur

Bedankt voor de informatie.
We hebben een auto gehuurd.
Alleen stellen we ons de vraag of dat we overal kunnen komen met een gewone auto. O f moet het een terreinwagen zijn

reageer op dit bericht in het forum

Re: Ibiza

, Ibiza life....
22-5-2017, 23:05 uur

Op Ibiza kan je zelfs overal komen met een eend :) eiland is niet zo groot hoor en bijna alles is goed geasfalteerd en sowieso verhard. Maak je niet druk, Ibiza is geen donker Afrika ofzo. Veel plezier en geniet ervan! 4X4 hoef je alleen te hebben als je bij the rich & famous wil horen...

reageer op dit bericht in het forum

Re: Ibiza

, Jacob
8-8-2017, 14:49 uur

Het is weer 2 maanden geleden dat we op Ibiza waren en wil toch nog een verslagje doen;
We hadden een auto en hebben het hele eiland rond gereden; stadjes, dorpen, hippie markt en stranden (we hebben vooral de zandstranden opgezocht )
Ons hotel lag aan Playa d'en Bossa, een mooi zandstrand maar geen naakt recreatie.
Las Salinas is ook een mooi lang zandstrand, alleen ook hier weinigen bloot.
Es Cavallet;
Daarom gingen we de rest van de vakantie naar Es Cavallet. Kom je het strand op, bij het eerste strand paviljoen, dan is daar iedereen op en top gekleed. Zelfs geen topless. Wel veel kak ! Maar meteen na het paviljoen begint het naturisme.
50 meter voorbij het paviljoen is bijna iedereen bloot.
Zelfs bedden en parasols te huur, wel duur; 2 bedden + parasol 40 euro.
Ik ben het strand afgelopen tot aan de rotsen. Ik heb geen cruisende personen gezien en er zijn ook geen mannen op me afgekomen. Kan ook aan mijn knapheid liggen natuurlijk.
Ondanks dat dit strand bekend staat als homo strand, viel mij op dat er vooral koppels aanwezig waren. En op zaterdagen kwamen er ook nogal wat Spaanse gezinnen, van oma / opa tot kleinkinderen, allemaal uit de kleren.
Het is toch een aanrader dit strand. Ook voor koppels waarvan de een niet (helemaal) bloot wil.
Ik denk wel dat de stranden in het hoogseizoen over vol zullen zijn.

reageer op dit bericht in het forum

Re: Ibiza

, Kaniklani
26-10-2017, 14:41 uur

Hoi,

Wij , d.w.z mijn vrouw en mijzelf zijn ook op Es Cavallet geweest en hebben hier heerlijk in een duinpannetje in Adam en Eva kostuum gelegen. Heerlijk relaxed een paar 100 meter vanaf de parkeerplaats en het was niet erg druk.
Tot het moment dat er een jongeheer vlak voor ons met zijn telefoontje kwam liggen. Deze jongeman had duidelijk de bedoeling om wat kiekjes te schieten van mijn niet onaantrekkelijke echtgenote. Toen wij ons omdraaide was er ineens uit het niets een grote lange neger een paar meter achter ons gaan zitten en deze ging zeer ongegeneerd zitten kijken. Wij voelden ons totaal niet meer op ons gemak. Toen wij hem aankeken stond hij op en verdween weer in de bosjes.
Mijn vrouw was totaal niet meer op haar gemak te stellen en zijn we zijn toen opgestaan en weg gegaan, het was een hele domper.
Ik wil aangeven dat het volgens mij het dus niet zonder risico is voor vrouwen om daar in de duintjes te gaan liggen. Voor je het weet sta je op de foto en wellicht op het internet. Goed oppassen dus. Wat onze donkere vriend van zin was weten we natuurlijk niet maar je weet het toch maar nooit.
Ergo : het is een heerlijk strand maar let wel goed op dat je niet te ver de duintjes in gaat! Je zou wel eens een zeer vervelende ervaring kunnen hebben.

reageer op dit bericht in het forum

Re: Ibiza

, Jacob
29-10-2017, 9:42 uur

Maar waarom gaan jullie in de duinen liggen als er genoeg plaats is op het strand?
Tja, en jongelui kunnen niet meer zonder telefoon. Geen telefoon, geen leven, denken ze.
Bovendien geloof ik geloof niet dat jongelui geïnteresseerd in bloot van ouderen.

reageer op dit bericht in het forum

Re: Ibiza

, Kaniklani
30-10-2017, 19:12 uur

Hoi Jacob,
Het strand van Es Cavallet is een vrij smal strand aan het begin. Verderop is het breder. Het leek ons fijn om iets uit de wind te liggen in de eerste duinpannetjes.
Je hebt dan even goed zicht op zee en het strand. Dat er mensen zijn die stiekem foto's maken is wel bekend natuurlijk. Daar proberen wij wel op te letten.
Wij werden overvallen door het feit dat die donkere man zo geruisloos en uit het niets ineens achter ons zat. Door dat je niet weet waar hij op uit is voel je je niet prettig, je gaat dan niet meer lekker achterover van het zonnetje genieten. Wellicht wilde hij onze tas met spullen meenemen of gewoon maar mijn vrouw kijken. Ik wil de mensen dus waarschuwen dat je een beetje op je hoede moet zijn in de duintjes hij Es Cavallet als je daar bent.
En begin veertig noem ik nog niet oud.

reageer op dit bericht in het forum

Re: Ibiza

, Enneh
27-2-2018, 1:06 uur

Snap alleen niet wat de kleur van iemands huid er toe doet.. verder snap het wel dat je niet ontspannen ligt....

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Enneh

Re: Ibiza

, Labrador
21-11-2017, 9:16 uur

wij zijn ook nog op zoek naar een hostal op wandelafstand van een naaktstrand.
Tip ?

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Labrador

Re: Ibiza

, Hanneke
18-2-2018, 15:51 uur

Vorig jaar naar Ibiza geweest. Dit jaar gaan we weer.
Weet er iemand een hotel dicht bij een mis strand van bloot en niet bloot ?

reageer op dit bericht in het forum

Re: Ibiza

, Jo
19-2-2018, 2:35 uur

Stuur me maar een mailtje, periode en budget. 'k Wil best wel mee helpen zoeken.
Kamers met 2-persoonsbbedden, slaapbank voor 2 of meer is wel of niet een probleem, 6 éénpersoonsbedden, hotel, vakantiehuisje, b&b?

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Jo

Re: Ibiza

, Jo
19-2-2018, 14:26 uur

Je mag het natuurlijk ook hier plaatsen als je liever niet mailt ;-)

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Jo

Re: Ibiza

, Hanneke
25-2-2018, 17:44 uur

Lux hotel aan het strand.
Zwembad en sauna aanwezig.
3 tweepersoons kamers
dicht bij een uitgaanscentra.
oh ja, het een sauna gedeelte waar je bloot de sauna in mag.
budget : mag wat ruimer zijn

reageer op dit bericht in het forum
terug

Reageer


Het bericht waarop je wilt reageren:Onderwerp (verplicht, typ het onderwerp van je reactie in):


Bericht (verplicht, maximaal 5000 tekens):


Naam (verplicht):


email address


E-mail (als je dit invult kunnen mensen rechtstreeks op je reageren, maar je e-mailadres komt niet op de site te staan):


Laat het mij via email weten, als er een reactie wordt gepost bij dit onderwerp.
Laat het mij altijd via email weten, als er in dit forum geschreven wordt.

  


terug