Dating

, Pepijn
12-6-2017, 17:27 uur

Beste mensen

Ik ben een single naturist die graag vrouwen leert kennen die ook open staan voor het naturisme. Zijn er sites die op een serieuze manier hiermee om gaan in plaats van op allerlei vage sites met nep profielen te komen.

Groet
Pepijn

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Pepijn

Re: Dating

, Marco
13-6-2017, 7:54 uur

Hi Pepijn,

Volgens mij bestaat er niet echt een site waar je naturisten leert kennen ik heb mijn vrouw via Lexa leren kennen en in het profiel aangeven dat ik naturist ben en regelmatig naar het naaktstrand, sauna ging nu had ik het geluk dat mijn vrouw daar erg open in was en samen bezoeken we regelmatig een naaktstrand.

Succes

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Marco

Re: Dating

, Ron
13-6-2017, 8:23 uur

http://www.specialdatingsites.com/gravity-landing/nudist-dat ing/

Kijk hier eens, niet echt veel NL dames maar je weet het nooit. (Om echt actief te kunnen zijn op deze site moet je echter wel betalen ... )

Ik begrijp je punt zeker, bij mij ook al 2 relaties stuk gelopen o.a. omdat vrouwlief toch niet zo blootloperig was als gedacht. Ben zelf niet zo van het online daten en zal single vrouwen op het naaktstrand ook niet zo snel aanspreken maar bij elke andere ontmoeting komt mijn blote hobby wel erg snel ter sprake om zeker te zijn dat dat iets is dat we 'samen' kunnen doen.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Ron

Re: Dating

, ad
14-6-2017, 10:45 uur

Ik herken dit, Als man zoek ik ook een gelijk gestemde vriendin. Nog niet eens direct met een relatie als doel, dit ontwikkeld zich van zelf of niet als de chemie klopt. Maar ook ik heb geen idee hoe ik in contact kan komen met een gelijk gestemde vrouw.

reageer op dit bericht in het forum
terug

Reageer


Het bericht waarop je wilt reageren:Onderwerp (verplicht, typ het onderwerp van je reactie in):


Bericht (verplicht, maximaal 5000 tekens):


Naam (verplicht):


email address


E-mail (als je dit invult kunnen mensen rechtstreeks op je reageren, maar je e-mailadres komt niet op de site te staan):


Laat het mij via email weten, als er een reactie wordt gepost bij dit onderwerp.
Laat het mij altijd via email weten, als er in dit forum geschreven wordt.

  


terug