Beginnend nudist.

, Roy
26-9-2017, 17:00 uur

Hoi ik ben Roy. ik ben 21 en ben erg geďnteresseerd in nudisme. Ik kon hiervoor niet echt een forum vinden sinds naturist zijn iets anders is dan nudist zijn. Maar toch denk ik dat de meeste van jullie mijn vragen wel kunnen beantwoorden.

Zoals ik al zij. Ik heb erg veel aanleg naar nudisme. Ik woon nog bij mijn ouders en als die een weekje weggaan. dan zit ik lekker naakt op de bank tv te kijken. Ik ben erg onzeker over de reden dat ik mij zo voel. Ik weet niet helemaal of dit is vanwege het feit dat ik in mijn 21 jarig bestaan nog nooit een vriendin heb gehad. en nog nooit seks heb gehad. Waardoor ik hier neigingen naar heb. Het zou misschien zomaar kunnen dat als ik een gelukkige relatie heb dit gevoel om naakt te zijn verdwijnt. Ik ben hier erg onzeker over.

Ik heb zeker nog niet het lef om naakt te zijn buitenshuis. maar heb dit wel enigszins als een doel voor mezelf. Hebben jullie tips over hoe ik dit langzaam kan opbouwen? Het feit dat ik bij mijn ouders woon en ik erover gesproken heb met ze en zij het absoluut niet accepteren maakt het allemaal iets lastiger. Maar ik woon niet eeuwig bij mijn ouders in huis. En ergens anders is nudisme ook uit te oefenen. Hebben jullie nog wat tips voor mij hierover?

Alvast bedankt voor jullie tijd om dit te lezen.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Roy

Re: Beginnend nudist.

, A
26-9-2017, 18:26 uur

Neem via de http://www.nfn.nl contact op met de JNFN maar doe het vlug want eenmaal voorbij de 25 ben je te oud om nog bij de jongeren te horen.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar A

Re: Beginnend nudist.

, Roy
26-9-2017, 18:46 uur

Dat is wel een hele grote stap gelijk. Ik doe er liever nog wat rustig in. Langzaam ontdekken. al ben ik ouder dan 25 so be it.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Roy

Re: Beginnend nudist.

, Rene. (de enige echte)
26-9-2017, 22:30 uur

Geen vriendin en geen seks, dat heeft er niets mee te maken. Tenzij je dit wil zodat je mensen naakt kan zien en daar op geilt. In dat geval heb je hier niets te zoeken.
Maar als je het gewoon heerlijk vind om naakt te zijn dan is er niets mis met dat gevoel. Hoef je echt niet onzeker over te zijn. Ook niet omdat jouw ouders het niet accepteren. Waarschijnlijk zijn ze of veel te preuts of ze weten totaal niet wat naturisme/nudisme/naaktrecreatie inhoudt. Zoveel verschil is er niet (meer) tussen naturisme en nudisme. Veel mensen denken dat nudisme iets met seks te maken heeft maar of ik doe iets goed fout of ze hebben het vreselijk verkeerd. Ik gok op het laatste. Toch jammer, al die vooroordelen.

Langzaam aan beginnen? Ik zou deze dagen (morgen wordt het een schitterende dag) lekker naar een naaktstrand gaan. Het is een doordeweekse dag dus de kans is er dat er weinig mensen zijn. (ik had gisteren het hele naaktstrand voor mijzelf :P) Ideaal om het uit te proberen. Je denkt waarschijnlijk dat iedereen naar je kijkt maar dat zit tussen je oren. Niemand interesseert wat jij doet zolang je maar niet gekleed blijft.

Wens je alvast veel plezier en wees maar blij dat jij dit gevoel nu al ontdekt en niet pas over 25 jaar.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Rene. (de enige echte)

Re: Beginnend nudist.

, paul apeldoorn
27-9-2017, 9:46 uur

een sauna lijkt mij een perfecte optie om het naaktzijn (buiten huis) op te bouwen, want daar ben je alleen naakt in de sauna en baden, de overige tijd loop je in badjas. Mooi om er zo meer aan te wennen om naakt te zijn in omgeving van andere naakte mensen. Je zal merken dat het echt wel meevalt (sterker nog, prettig is). Zo ben ik ook in het nudisme gerold.
Verder zijn er na de zomer op verschillende plaatsen zwembaden waar je een paar uurtjes naakt kan zwemmen, dat is misschien ook een optie.
En jong of oud, ontdekken dat je graag naakt bent is niets mis mee.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar paul apeldoorn

Re: Beginnend nudist.

, Gert
30-9-2017, 15:52 uur

Hoi Roy, je hebt een goede keus gemaakt hier wat informatie in te winnen. Wellicht kom je hier anderen tegen die ook voor het eerst naakt willen gaan uitproberen. Ik ging op mijn 21ste ook alleen naar het naaktstrand en dat vond ik heel spannend. Uiteindelijk toch doorgezet hoewel ik door de spanning snel kriebels kreeg, als je weet wat ik bedoel. Maar dat gaat al snel over en kan je je helemaal vrij voelen. Als je iemand kan vinden om samen te gaan leidt dat lekker af en wordt het zeker een prettige ervaring. En geloof me er kijkt op een naaktstrand echt niemand echt naar elkaar. Iedereen die daar loopt heeft toch alles al 1000 keer gezien. En krijg je kriebels dan maakt dat ook niks uit en zeker niet als je jong bent. Informeer maar eens bij de jongeren van NFN die maken gek genoeg precies hetzelfde mee. groeten Gert regio DenBosch
De sauna is ook inderdaad een perfecte manier om aan het naakt zijn te wennen.
Veel succes en wacht er niet mee want dat is allemaal verloren tijd.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Gert

Re: Beginnend nudist.

, Ron
7-10-2017, 19:06 uur

Hoi Roy, voor zover er een verschil is voel ik mij ook (veel) meer nudist dan naturist. Ik was nog iets jonger dan jij toen ik me voor het eerst overgaf aan buiten bloot zijn. Eerst op mn buik liggen natuurlijk, want je weet maar nooit natuurlijk :P

In de wintermaanden wat lastig natuurlijk maar je kunt in veel zwembaden op bepaalde uren ook naakt zwemmen. Als je dat niet aandurft gewoon in het voorjaar naar naaktstrand of naakt terrein gaan en desnoods eerst op de rand van gekleed naar naakt gaan liggen om er even aan te wennen zeg maar.

Komt goed man, gewoon doen !

Groetjesss

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Ron

Re: Beginnend nudist.

, Ron
7-10-2017, 19:07 uur

Op www.naaktstrandje.nl kun je vast wel iets bij in de buurt vinden.

Groetjesss

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Ron
terug

Reageer


Het bericht waarop je wilt reageren:Onderwerp (verplicht, typ het onderwerp van je reactie in):


Bericht (verplicht, maximaal 5000 tekens):


Naam (verplicht):


email address


E-mail (als je dit invult kunnen mensen rechtstreeks op je reageren, maar je e-mailadres komt niet op de site te staan):


Laat het mij via email weten, als er een reactie wordt gepost bij dit onderwerp.
Laat het mij altijd via email weten, als er in dit forum geschreven wordt.

  


terug