magnolias naturas Maspolomas

, Bert en Geraldine
4-3-2018, 10:41 uur

Wij gaan volgende maand een weekje naar dit naturistenpark op Cran Canaria. Nu hebben we al een groot aantal beoordelingen gelezen, maar die waren over het algemeen nogal gedateerd.(oud dus) Wie is er afgelopen tijd nog geweest en heeft er nog wat opmerkingen die voor ons nuttig kunnen zijn. Het is voor ons een relaxvakantie en hoeven dus niet het hele eiland over. Meer zoiets van leuke restaurantjes in de buurt en is het 's avonds nog een beetje gezellig op dat park of moet je dan naar Playa Alvast bedankt voor de moeite

reageer op dit bericht in het forum

Re: magnolias naturas Maspolomas

, Tineke
4-3-2018, 14:43 uur

Hallo Bert en Geraldine wij gaan elk jaar naar magnolias ze hebben zelf ook een goed restaurant en een gezellige bar , maar als je er op uit wil geen probleem pak een taxi kost weinig. Een leuk restaurant El Duke , Greek village , Columbus er zijn er genoeg . Je kunt naar meloneras , jumbo , kasbah, annexo2 restaurants in overvloed. Zou zeggen heel veel plezier.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Tineke
terug

Reageer


Het bericht waarop je wilt reageren:Onderwerp (verplicht, typ het onderwerp van je reactie in):


Bericht (verplicht, maximaal 5000 tekens):


Naam (verplicht):


email address


E-mail (als je dit invult kunnen mensen rechtstreeks op je reageren, maar je e-mailadres komt niet op de site te staan):


Laat het mij via email weten, als er een reactie wordt gepost bij dit onderwerp.
Laat het mij altijd via email weten, als er in dit forum geschreven wordt.

  


terug